Villervalla


Villervalla

Villervalla uit Zweden is een geweldig kinderkleding label met een Mix & Match concept. Het merk heeft alle kleuren van de regenbogen genomen en supercomfortabele, hoogwaardige, kleurrijke kinderkleding gemaakt die zowel jongens als meisjes kunnen dragen. Veel sterren en strepen zijn het handelsmerk van Villervalla. Bij Kabouter vindt u een zeer grote selectie van super coole broeken, comfortabele rokken, een casual shirt, maar ook winter- en outdoor kleding en nog veel meer. In onze winkel vindt u vast een merk jas voor de beste prijs.

Villervalla producten kopen bij Kabouter

Zoekt u een Villervalla broek, pyjama, winterjas, leggings, short, jas, trui, rok of jurk? Bij ons kunt een mooie koopjes voor uw meisje of jongen vinden. De producten in onze winkel van dit merk zijn uniek en zeer geliefd bij onze klanten. Bekijk de collectie in onze webshop en maak gebruik van onze snelle verzending. Kies de juiste maat en koop vandaag nog een nieuwe cardigan, t-shirt, ondergoed, kousen, polo, hemd of jumpsuit van het merk Villervalla. Tijdens de sale en in de outlet kunt u de beste prijs vinden en de beste producten vinden voor uw kinderen.

Jongensmode van Villervalla

In de online shop vindt u aantrekkelijke jongens mode uit de beste collecties van gerenommeerde merken. Ook kinderen en jongeren hechten vandaag de dag veel belang aan modieuze kleding. Ze doen hun ouders en oudere broers en zussen na en willen goed en trendy gekleed zijn. Voor ouders is een hoge kwaliteit het belangrijkst. Kleding moet gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, functioneel zijn en er als extra pluspunt ook nog eens goed uitzien.

In de online winkel van Kabouter ontdekt u zowel sterke jongens mode van Villervalla voor dagelijks gebruik als elegante jongenskleding voor speciale gelegenheden. Naast broeken en jeans, T-shirts, gebreide en sweatshirts en jassen omvat het assortiment ook zwemkleding, jassen, shirts en pakken voor de beste prijs.

De kleuren voor kleine prinsessen

In de kindermode van Villervalla evolueert het kleurenpalet naar meer delicate nuances: felroze en opzichtige neonkleuren worden steeds meer vervangen door pasteltinten. Sweatshirts, blouses en truien zijn niet meer overwegend schreeuwerig gekleurd, maar ook lichtroze en met een subtiel patroon. Paars, dat populair is bij meisjes, komt nu samen met de trendkleur "Radiant Orchid" in een fris kledingstuk. Of het nu gaat om een body of een kleurrijk overhemd - de nieuwe paarse kleur speelt in veel patronen voor kinderen een doorslaggevende rol. Frisse tinten groen zijn net zo hip. De limoengroene truien, overhemden met lange mouwen of blouses gaan goed samen met jeans of wijde broeken. Strip- en dierenprints op shirts of jassen verdwijnen steeds meer naar de achtergrond in de kindermode, terwijl schommelende prints en appliqués ook voor een sportieve uitstraling zorgen bij meisjes.

Plezier op het strand en in het water - mooie Villervalla zwemkleding collectie voor kinderen

Wanneer de vakantie begint of de familie de tijd tot de zomer overbrugt met gezamenlijke bezoeken aan het recreatiebad, is het tijd om ervoor te zorgen dat de kinderen in het zwembad zwemmen met de nieuwste zwemkleding. Zwempakken met een prinsessenprint zijn de nieuwste trend in meisjes zwemkledij. Kleurrijke bikini's en tankini's zijn ook erg populair. Onmisbare accessoires zijn badslippers, zonnebrillen en strandtassen. Korte broeken in alle breedtes en lengtes zijn een belangrijk thema in de zwemkleding van jongens. Kies gewoon de juiste maat van het merk.

Alleen de mooiste voor de jongste: de baby collectie

Het is nooit te vroeg om kinderen een gevoel voor mode te geven. Ouders zien hun kinderen graag in vrolijke en slijtvaste kindermode. Zelfs de allerkleinsten genieten van de uitstraling in een smaakvol samengestelde outfit. Combineer basics van Villervalla voor kinderen in modieuze kleuren met kleurrijke overhemden, blouses en vesten. Het resultaat is een kindvriendelijke en modieuze uitstraling die je in het dagelijks leven in een goed humeur brengt. Ontdek de trends in de exclusieve kindermode van Kabouter en bestel de highlights van de huidige collecties voor uw kinderen.

Bestel de mode collectie voor jongens van Villervalla

In de online winkel van Kabouter kunt u met een paar klikken kindvriendelijke kindermode van Villervalla voor elke gelegenheid kopen. Van comfortabele outfits voor school tot speciale kleding voor familiefeesten, de winkel biedt een breed scala aan moderne kleding voor jongens en meisjes. U kunt de perfecte accessoires bestellen zoals riemen, petten, mutsen en handschoenen die bij de individuele combinatie passen en in iedere maat. Bekijk nu de hele merk collectie en maak uw keuze voor de beste prijs. Onze verzending is snel.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.