Maxomorra


Maxomorra

Scandinavische kindermode van Maxomorra - grappige prints & felle kleuren

Maxomorra Bio Mode staat voor kleurrijke, expressieve prints met een vleugje retro. Dit is niet alleen leuk, modern en trendy, maar past ook perfect de levenshouding van een kind. De grote vormen en kleuren omringen ons overal en nodigen ons uit om te genieten van het leven en zijn nauw verbonden met de natuur. De goedgehumeurde producten zijn zelfs leuk op regenachtige dagen en worden snel geliefd door kinderen. De kern van de mooie, kleurrijke en frisse biologische kindermode is katoen van gecontroleerde biologische teelt. In de loop der jaren wil het label voor kleding in Scandinavisch design de "I Am Eco" positie nog verder uitbreiden. Voor hen is het vooral belangrijk om biologisch textiel op lange termijn betaalbaar te maken. Het kenmerk van Maxomorra's kinderkleding is de grote, opvallende all-over prints in veelal opzichtige kleuren. Hoe schattig ziet een baby eruit in een schattige biologische body met een echte zoete popcorn all-over-print. Geweldige shirts voor jongens of appel meisjesjurken van het merk Maxomorra staan te wachten om gedragen te worden. Daarin kan je kind heerlijk spelen, want de stoffen zijn comfortabel en sterk tegelijk. Zo kunnen de producten vele wasbeurten en wilde outdoor stoeipartijen weerstaan.

Biologische mode van Maxomorra volgens de GOTS-norm door overtuiging

Het Scandinavische kindermode merk werd in 2008 opgericht in het Zweedse stadje Älmhult. Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zijn de belangrijkste waarden van de oprichter Johan Ström en zijn vrouw. Er wordt alleen biologisch geteelde katoen gebruikt en  gerecycled polyester wordt  gebruikt . Dit zorgt ervoor dat de hoogste sociale en milieunormen in de hele productieketen worden gehandhaafd en dat u een kledingstuk krijgt dat gegarandeerd vrij is van schadelijke stoffen. Want het houdt niet op bij biologisch geteelde katoen - zelfs kleuren moeten bijvoorbeeld vrij zijn van zware metalen. Dit vermindert het allergie risico voor kinderen aanzienlijk. Het merk Maxomorra bewijst dat biologisch geenszins saai is. 8 keer per jaar is er een nieuwe collectie: sterke kleuren, grappige motieven, speelse looks, opvallende patronen en een vleugje retro maken deze kindermode onmiskenbaar en een echte blikvanger.

Maxomorra biologische babymode is altijd trendy!

Veel motieven zijn uniseks en kunnen door jongens en meisjes worden gedragen. Naast de opvallende prints zijn er altijd gewone artikelen, bijvoorbeeld in één kleur, waardoor het bijzonder gemakkelijk is om de kleding te combineren. Als u de huidige leuke collectie bekijkt, zult u ervan overtuigd zijn hoeveel kinderlijke fantasie de modeontwerpers in elk kledingstuk hebben gestoken. En de leuke Maxomorra biologische babykleding is ook iets om trots op te zijn. Want wie zegt dat baby's er alleen maar chic kunnen uitzien in beige, lichtroze of lichtblauw? De Maxomorra body, wrap-around rompers zijn allesbehalve standaard. Kijk bijvoorbeeld eens naar de schattige roze aardbeien romper of de Maxomorra-pyjama's of kruippakjes! Voor baby's vanaf de geboorte en kinderen tot 10 jaar is er altijd wel iets moois te vinden. Dus soms kunnen broers en zussen in partnerlook naar school of de kleuterschool gaan. Bijpassende accessoires zijn verkrijgbaar, zoals de praktische Baby driehoekige sjaal! Het Scandinavische label produceert ook meisjes ondergoed en boxershorts voor jongens - natuurlijk ook in de bekende patronen! Kies voor een cool voetbal T-shirt, een eco-broek, een trendy velours jasje en een leuke Maxomorra Beanie op het hoofd!

Maxomorra: opvallende patronen op textiel in biologische kwaliteit

In 2008 werd in Zweden het merk Maxomorra opgericht - de kinderkleding van dit merk is in veel andere landen al zeer populair. Het textiel heeft een hoge biologische kwaliteit, de meeste stoffen zijn gemaakt van puur katoen. En Maxomorra bewijst duidelijk dat "biologisch" helemaal niet saai is: kinderen van baby's tot het begin van hun tienerjaren houden van de sterke kleuren en grappige motieven van dit label! En ook ouders kunnen blij zijn: de hoge kwaliteit van het Maxomorra merk mode zorgt voor een lange levensduur - en duurzame ingrediënten zijn gegarandeerd! De kleurrijke kleding met een speelse uitstraling is bekroond met het GOTS-certificaat voor het voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieu- en maatschappelijk verantwoord produceren.

Producten van het merk Maxomorra trekt de aandacht met opvallende patronen en felgekleurde accenten in iedere maat. Stippen, sterren en typische kindermotieven worden in originele combinaties gebruikt. Ook de gestreepte look speelt een belangrijke rol, de ontwerpers vinden altijd nieuwe kleurharmonieën. Vaak krijgen ritsen en manchetten een kleurrijk contrast in felle kleuren, sommige kledingstukken van Maxomorra hebben een brutale retrostijl. Altijd voor een goede prijs.

Mix & Match - Gemakkelijk te combineren overhemden, broeken en ondergoed voor meisje en jongen

De Zweedse kinderkleding van het merk Maxomorra staat bekend om zijn fantasierijke motieven, de kleurrijke prints en allover prints in felle kleuren. De retro stijl met kleur contrasterende naden en manchetten is net zo populair als de opvallende motieven. De nieuwe mono-collectie in monochrome kleuren is ook verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld blauwe auto's, paarse uilen en rode appels. En je zult zien: Dankzij de Solid lijn van Maxomorra met bijpassende monochrome artikelen is het combineren van kindermode bij Maxomorra heel eenvoudig. Natuurlijk kan Maxomorra’s kinderkleding ook gecombineerd worden met andere merken uit onze winkel. Kijk eens rond en creëer je eigen individuele outfits voor een goede prijs.

4 collecties per jaar en altijd nieuwe aanbiedingen in de winkel

Vier keer per jaar kunt u zich verheugen op nieuwe, leuke Maxomorra producten in onze online shop voor de beste prijs in de juiste maat. Kabouter heeft voor u een cardigan, muts, trui, jurk, shirt met lange mouwen, pyjama's, zonnehoedje, broek, hemd, short, polo, jas, onesie, jumpsuit, playsuit, zonnehoedje, ondergoed, kousen, sjaals en nog veel meer van het merk Maxomorra in de juiste maat. In de outlet categorie vindt u gereduceerde stukken uit eerdere collecties van Maxomorra en van onze andere labels. Het is de moeite waard om af en toe een kijkje te nemen bij de producten van dit merk!

Maxomorra kleding bestellen  is bij ons eenvoudig en ongecompliceerd, selecteer het artikel en klik op de juiste maat. Het is leuk om te snuffelen. Kijk maar eens rond in onze online shop, u vindt vast en zeker een nieuwe koopjes van Maxomorra voor een goede prijs.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.